Koppla supportartikel till administrationen

Vi kan på support.vendre.io koppla en supportartikel till en sida i Admin, detta gör att användarna ser dokumentationen på sidan av sitt fönster i Admin utan att behöva gå ut från Admin och in på supportsidan.

Hoppa fram till...

🛑 Instruktioner för sidan saknas?

När instruktioner för sidan saknas gör följande:

1. När du ser “instruktioner för sidan saknas” innebär det att det inte finns en sida på support.vendre.se som är kopplad till denna sida i Admin.
    2. För att användarna enklare ska kunna hjälpa sig själva gör vi den kopplingen så att det istället står “instruktioner” i fliken.
1
2
3
4
Skärmdump

✅ Gör såhär

• I Admin under sidinställningarna för respektive sida fyll i URL:en från Admin, likt exemplet ovan på punkt 4.

• Då blir fliken aktiv och visar att det finns instruktioner.

• Klickar man på knappen instruktioner visas detta: