• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Genom App4Sales får Vendres användare en förbättrad integration till ett flertal affärssystem, bland annat Fortnox, Visma.net, Netsuite, SAP, Business Central, Garp och många fler

Vendre har stöd för integrationer genom App4Sales vilket förenklar datahantering mellan ett flertal olika system. Vendres fokus är att utöka befintliga integrationer med exempelvis kundinformation och fler fält än de som idag finns tillgängliga.

App4Sales kan även användas som en säljapp för era säljare och kunder. Appen använder samma integration som e-handeln och har då tillgång till all relevant information från affärssystemet. Med offlineläge, gps-positionering, beställningsfunktion och en produktkatalog kan du effektivisera fältsäljarnas arbete avsevärt.

Vendre lanserar nya funktioner i och integrationer genom App4Sales successivt. Kontakta Professional services om du är intresserad av att implementera App4Sales i din e-handel eller vill ha mer information.

Obs! För kopplingar mellan Vendre och Business Central är det viktigt att kontot som tillhandahålls har administratörsrättigheter.

Tillgängliga funktioner

Eftersom att App4Sales är relativt nytt hos Vendre - den första versionen släpptes i april 2023 - utökas implementationen successivt. I dagsläget finns stöd för följande i implementationen:

• Synkronisering av produkter från affärssystem till Vendre (affärssystemet är master)
      • Produktinformation
      • Bilder
      • Priser / Prislistor
      • Flertalet fält går att mappa efter önskemål från affärssystemet till Vendre
    • Synkronisering av kunder från affärssystem till Vendre (affärssystemet är master)
      • Nyskapade kunder kan även skickas över från Vendre till erat affärssystem
    • Orderöverföring till affärssystem
    • Hämtning av kategorier från LookbBook hos App4Sales (som i sin tur kan vara hämtad från affärssystemet)
    • Schemalagda hämtningar
    Obs! Hämtning av data kan schemaläggas till valfria tidpunkter på dygnet. Det rekommenderas att tidpunkterna beslutas i samråd med Vendre med tanke på serverbelastningen och övriga processer.

Roadmap

Funktion Planerad lansering Status
    Bilder Oktober 2023  Lanserat
    Konfigurera synkronisering

Oktober 2023

Lanserat

Skapa kund

Oktober 2023

Lanserat

Webhooks

Oktober 2023

Lanserat
    Kategorier November 2023  Lanserat
    Fria fält November 2023  Lanserat
    Fakturahistorik Februari 2024  Pågående
    Orderhistorik Februari 2024  Pågående
    Specifikationer

April 2024

Filer Maj 2024
    Offerter Q2 2024
    Frakt Q2 2024

Vanliga frågor

• Vilken information synkroniseras för produkter?

• Produktnamn för alla aktiva språk
      • Priser
      • Produktbeskrivning för alla aktiva språk
      • EAN-koder
      • Lagerstatus
      • Artikelnummer

Obs! Enbart enkla prislistor synkroniseras i dagsläget. Stafflade priser och andra specialpriser som läggs till genom dubbla rader i prislistor kommer implementeras på sikt.

• Vilken information synkroniseras för kunder?

• Kundkod
      • Företagsnamn
      • Organisationsnummer
      • Rabatt (ett procentvärde)
      • Kundgrupp
      • Adress
        • Förnamn
        • Efternamn
        • E-postadress
        • Mobilnummer
      • Adresser (Adressboken)
        • Förnamn
        • Efternamn
        • Adressrad 1
        • Adressrad 2
        • Postnummer
        • Stad
        • Land
    • Hur fungerar synkroniseringen?

All information som ska synkroniseras skickas till App4Sales med samma anrop oavsett vilket affärssystem som är slutdestination. När App4Sales mottagit informationen synkroniserar de därefter mot det valda affärssystemet.

Obs! Om något inte fungerar som tänkt med kopplingen mot ert affärssystem ska frågor i första hand ställas till App4Sales support.