• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

PayPal Checkout

Vendre har en implementation av Paypals betalningssätt PayPal Checkout som kan användas för svenska och internationella kunder.

För att aktivera PayPal behöver butiker byggda före 1 januari 2024 en implementation i butikens kassa. För butiker där utvecklingen startade efter detta finns det oftast med som standard och betalningssättet kan aktiveras utan implementation i store-front.

Installera PayPal

1. Gå till Admin > Betalsätt
    2. Klicka på Nytt betalsätt
    3. Hitta PayPal Checkout i lista noch klicka på Lägg till
    4. Konfigurera betalningssättet för test
      1. Lägg in inställningana Client ID och Secret för en testmiljö
      2. Aktivera testläge och testa integrationen med testanvändare från PayPals testmiljö
      3. Gå till fliken Avancerat under betalningssättet och klicka i Visa endast för administratörer när du testar
      4. Genomför ett testköp och kreditera sen betalningen
        Kom ihåg att meddela orderhantering eller andra parter om ditt testköp
    5. Efter genomfört test och för att gå live
      1. Lägg in Client ID och Secret för ett livekonto
      2. Avaktivera testläge
      3. Gå till fliken Avancerat och klicka ur Visa endast för administratörer
      4. Testa ett vanligt köp

Extra konfiguration

Om telefonnummer inte kommer med på ordrar kan inställningen Contact Telephone Number slås på hos PayPal för att få dem att skicka över det till Vendre.