Kategorisidor

Hur vill ni att kategorisidor och produklistning ska se ut?

Alternativ 1: Kategoribild som bakgrund

I det första alternativet så används den inagda kategoribilden som bakgrund för texten. Texten är alltid vit på bilden, så ett tips om detta alternativ ska användas är att arbeta igenom bildmaterialet och eventuellt mörka ner bilderna något. Om ingen kategoribild finns inlagd visas en ljusgrå bakgrund istället för bild.

Exempel på alternativ 1:

Alternativ 2: Kategoribild visas till höger

I alternativet visas en eventuell kategoribil till höger om kategoritexten. Ett bra alternativ om det inte finns befintligt bildmaterial att använda som bakgrund.

Exempel på alternativ 2:

Visning av underkategorier

Det finns olika sätt att visa underkategorier på i Vendre.

• I exempel 1 ovan visas under kategorier som knappar
  • I exempel 2 visas inga underkategorier
  • Det finns även möjlighet att visa hela kategoriträdet i en meny till vänster.

Övriga inställningar för kategorisidan

Hur ska produktboxen visas i listning och på kategorisidor?

✖️ Slimmad version, utan köpknapp
✖️ Eller, utökad version med köpknapp?

Övriga val gällande produktlistningen

✖️ Produktlistning med boxar eller listvy som standard?

✖️ Ska kunden kunna välja listningsvy (boxar eller lista)? Tillägg som ingår i Vendres B2B-paket

✖️ Ska produktbild bytas när kunden hoovrar över bilden?

✖️ Vid nedsatt pris, ska rea-etikett och prisavdrag i % visas?

Visning av filter
I Vendres mall visas filter som drop-down