Genomgång av produktsida

Hur vill ni att produktsidan ska se ut?

Ni har flera valmöjligheter när det kommer till utseendet på er produktsida. Nedan är en lista över valmöjligheter följt av exempel på hur det kan se ut.

Valmöjligheter för produktsidan:

✖️ Visa produktbilder till vänster, eller under huvudbilden?

✖️ Zooma in på bilden när musen hoovrar över produktbild?

✖️ Ska varumärke skrivas ut med text eller visas med logotyp, alternativt inte visas överhuvudtaget?

✖️ Visa varianter i drop-down lista eller som knappar?

✖️ Ska relaterade produkter visas efter produktbeskrivningen eller i egen tabb?

✖️ Visning av tabbarna: "Fråga om produkt", "Om varumärket" och "Recensioner"? Önskar ni dölja någon?

✖️ Visa EAN-nummer?

✖️ Visa artikelnummer?

✖️ Visa USP:ar under köpknappen?

✖️ Visa lagerstatus?

✖️ Visning av lagerantal?

✖️ Visa produktbilder till vänster, eller under huvudbilden?

Exempel 1

Skärmdump

Exempel 2