Navigation i Vendre

Administrationsgränssnitt och butiksgränssnitt samt navigering.

Administrationsgränssnittet

När du loggar in i Administrationen i Vendre kommer du till denna startsida (kallad Administrationsgränssnittet). På nedan bild är det enkelt förklarat hur Administrationen är uppbyggd, så att du så snabbt som möjligt kan komma igång och arbeta med din butik.

1
2
3
Skärmdump

Butiksgränssnittet

När du öppnar din butik i webbläsaren och samtidigt är inloggad i Administrationen i Vendre kommer du till ett redigeringsläge på din sida. På nedan bild är det enkelt förklarat hur hur butiksgränssnittet är uppbyggt, så att du så snabbt som möjligt kan komma igång och arbeta med din butik.