Välj footer

Administrationsgränssnitt och butiksgränssnitt samt navigering.

Att välja footer

Footern fyller, likt headern, en viktig funktion för besökaren när det kommer till navigation på sidan. Nedan visas tre mallar som vi har tagit fram, och som passar olika typer av verksamheter.

I nedan exempel presenteras först desktopversion och under desktop ser ni mobilversionen.

Footer 1

Footer 1 är uppdelad på två rader i desktopversionen, där finns länkar till sidor i andra raden och företagsinformation i övre raden. Denna footer passar de verksamheter som har mycket innehåll på sin sida och därmed vill ha mycket länkningar i footern. I den mobila versionen visas endast övre raden samt registrering för nyhetsbrev.

Exempel på Footer 1:
https://www.gardshallen.se/

Footer 2

Footer 2 är en mer avskalad mall, där kontaktuppgifter visas till vänster och därefter länkar till sidor samt sortiment (kategorier). Mobilversionen är mycket avskalad och visar endast kontaktuppgifter samt länkar till SoMe.

Exempel på Footer 2:
Hammerglass (ej lanserad - pågående projekt)

Footer 3

Footer 3 är avskalad likt footer 2, men lämnar utrymme att till vänster skriva en text istället för kontaktuppgifter. Här listas även sortimentet (kategorier) i mobilversionen.

Exempel på Footer 3:
https://kashmini.se/

Vi sätter er prägel på butiken!

Känns färgerna i våra exempel tråkiga? Har du svårt att föreställa dig hur er butik kommer att se ut? Vi hjälper er!
I nästa steg anpassar er projektledare färgsättningen i butiken enligt er grafiska profil. Något som verkligen sätter er unika prägel på butiken och skapa en känsla för ert företag.