• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Prissättning Vendre Moduler

Informationen nedan gäller för Vendres Legacy paketering ”Vendre Moduler”. Dessa paket var giltiga mellan 2020 till och med 2023 Q2. Dessa paket är fortsatt aktiva för dig som köpt in dem under denna period och fortsätter att uppdateras för tillfället. För att se Vendres nya paket och priser se ”Vendre Suite”.

Standardfunktionalitet

Standardfunktionalitet är all funktionalitet som ingår i våra olika paket B2B, B2C, CMS och Core. All standardfunktionalitet supporteras av Vendres support. Tänk på att du endast har tillgång till den standardfunktionalitet kopplad till paketen du har. Här kan du läsa mer om vilka funktionaliteter som ingår i vilka paket.

Om du önskar en funktionalitet som inte ingår i ditt paket, kontakta Professional services på ps@vendre.se för ett estimat.

En grön checkbox bredvid ditt paket på supportsidan indikerar standardfunktionalitet

Hosting

Priset för systemet är varierande och beror på vilken nivå du använder systemet. Dessa priser beror på antal produkter, vilken omsättning ni har mot era B2C kunder samt antalet B2B kunder ni har i ert system.

För att se mer information om Hosting ser ni det här.

Anpassad funktionalitet

Anpassad funktionalitet är standardfunktionalitet som har anpassats i din butik efter dina önskemål. Exempel på detta kan vara:

• Hur varianter visas på en produkt
    • Filintegrationer genom Vendres integrationsmotor
    • Hur varukorgen fungerar vid köp av en produkt

Vendre har en standard för funktionerna ovan men de kan anpassas utefter önskemål. Då anpassad funktionalitet kräver utveckling så är det Professional services, ps@vendre.se du vänder dig till vid frågor. Support ingår på standardfunktionaliteten men vid anpassning görs support löpande.

Exempel på anpassad funktionalitet

Unik funktionalitet

Unik anpassning är funktionalitet som har tagits fram unikt för din butik och inte delas med andra kunder. Det innebär att utvecklingen som har gjorts inte grundar sig på något i Vendres standard, exempelvis:

• Live-anrop via API i kassan
    • Sökning av reservdelar
    • Egen funktionalitet på mitt konto

Vid frågor eller felsökning av unik anpassning vänder du dig till Professional services, ps@vendre.se

Kostnader vid unik funktionalitet

För att vi tillsammans ska ha de absolut bästa förutsättningarna att säkerställa driften av din unika utveckling så tar Vendre ut en SLA-avgift för unik funktionalitet. Detta är en trygghet för er och oss att vi tillhandahåller senior personal som kan sätta sig in i er unika lösning vid behov. Denna avgift räknas i vanliga fall ut genom att dela den unika utvecklingskostnaden fördelat över 5 år.

Startkostnad

Startkostnaden för Vendre beror på vilken nivå ni behöver Onboarding (guidning ni får och hjälp med uppsättning av systemet), Utbildning, projektledning (hjälp med att utföra diverse aktiviteter eller kommunikation med parter som ej ingår i ert onboardingpaket), samt design och eventuella unika funktioner eller integrationer.

För mer information om startkostnader se här.