Ny meny i admin 2019

Vi har under senaste tiden upplevt att vår meny kan göras om för att bli mer effektiv för dig som använder Vendre, samt för nya medarbetare som börjar hos er. Vi vill med denna uppdatering göra menyn mer intuitiv och att saker som hör till varandra, ligger mer logiskt placerade till varandra.

Nedan följer en beskrivning på vad som ändrats och var den nya placeringen är.

Vi ber om ursäkt för besväret som uppkommer med att vänja om var man hittar saker men hoppas att den korta problematiken uppvägs av en långsiktigt bättre och mer lättanvänd meny.

Förändring

Här listas de mest populära sidorna och vilken förändring som gjorts

Den gamla menyn Placering i den nya menyn
Min butik     Bytt namn till Innehåll
  SMS-utskick   Kampanjer > SMS-utskick
  Exportfiler   Kampanjer > Feeds (Prisjakt, Google shopping)
  Sökmotoroptimering   Innehåll > Sökmotorsoptimering
  Rabattkoder   Kampanjer > Rabattkoder
  Medskickskampanjer   Kampanjer > Medskickskampanjer
  Allmän butiksinformation   Inställningar > Allmän butiksinformation
  Externa tjänster   Kampanjer > Ställ in sociala medier
  Licensavtal   Inställningar > Licensavtal
Tjänster     Bytt namn till Appar & Integration
  Unifaun   Order > Skriv ut fraktsedlar
  Omdirigeringar   Innehåll > Omdirigeringar
Inställningar
  Betalsätt   Order > Betalsätt
  Fraktsätt   Order > Fraktsätt