Sökmotoroptimera din startsida

Hoppa fram till...

Tekniska faktorer som får dig att ranka högt med din startsida i Vendres Plattform! 💥

Vad Stöd
SSL Certifikat

Optimerat för alla enheter (dator, mobil, surfplatta)

Snabba laddningstider

Enkel redigering av text- och media med  vårt drag and drop verktyg

Strukturerad data

För att ranka högt på Google krävs det förutom en rad tekniska faktorer ett aktivt arbete med innehållshantering i din butik.  Följ våra fyra enkla steg för att få din butiks startsida högt upp på SERP:en (Search Engine Result Page)

• 2. Intern länkstruktur

Länka till dina landningssidor som du vill ranka högt på!

Interna länkar är länkar som hänvisar till en annan sida på samma domän.  T.ex. denna länk

Du hittar dem i t.ex. navigationsmenyer, textblock, och blogginlägg.   Det dessa gör gemensamt förutom att hjälpa användaren vidare i din butik är att sprida länkkraft till varandra.  Allt som oftast ser vi att startsidan är den sida i din butik som nästan alltid får flest externa inlänkar. Denna kraft vill ju såklart fördela till andra landningssidor (Kampanjsidor, kategorier, blogginlägg).

Använd dig av någon av våra bildblock och länka därefter till 5 kategorier du vill driva trafik till.

• 4. Bygg upp tillit

Förtroende och expertis

Hjälp dina användare att förstå din butiks styrkor.   Visa butiksrecensioner, utmärkelser, kreditbedömning, fraktsamarbeten och betalsätt.  Allt detta är signaler som vi vet får användaren att stanna kvar längre på din startsida.

Koppla innehåll på startsidan som är branschspecifikt för dig.  Säljer du cyklar kan det vara en ypperlig idé att skriva ett blogginlägg om hur man bäst byter cykeldäck.

Läs vidare