• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Vendre Onboarding

För att ständigt leverera lyckade projekt arbetar Vendre alltid med en tydlig onboarding process för att er butik ska lanseras utefter era förväntningar. Onboarding-paketet består av flera olika delar för att kombinera det mest optimala paketet för er onboarding. Paketet beror dels på vad ni vill ha för funktionalitet och hur er butik ska fungera, samt se ut.

Delarna i Vendre Onboarding

• Onboarding

Grundpaketen för Onboarding

Våra Onboardingpaket är grunden till uppsättningen och administrationen med att skapa er nästa butik. Samtliga med en fast kostnad och dedikerad Onboarding Specialist som hanterar uppsättningen av er butik.

Specifikationschema

Onboarding Mini - 9995 SEK
      För er som vill komma igång med en orderportal på ett snabbt och göra det mesta själva. Ni är ansvariga för admin i er butik som i att sätta upp frakt- och betalsätt.

Onboarding Small - 19.995 SEK
      För de minsta standard projekten och för er som inte har många produkter. En enkel väg där ni gör det mesta själv och leder till en enkel butik som ofta används om det är er första butik.

Onboarding Medium - 29.995 SEK
      Det vanligaste paketet som används för de flesta butikerna. Den smidigaste vägen till en riktigt kraftfull och standardiserad e-handel.

Onboarding Large - 39.995 SEKVendres största paket för att komma igång med er nästa e-handel. Med extra allt för att komma igång på rätt sätt är er dedikerade Onboarding Specialist med hela vägen och även med tester och admin kring unika funktioner.

• Integrationer

Grundpaketen för standard implementation av Integration Hub

Automatisera er Vendre-butik genom alla de fantastiska integrationer och integrationsmöjligheter som erbjuds inom Vendre Integration Hub. Detta är navet för att koppla Vendre till alla de andra fantastiska system som effektiviserar er vardag.

Implementation

När Vendre implementerar Integration Hub så ingår upp till ett ERP enligt den modul som ni köper. Integrationen ingår till det fasta pris som offereras enligt specifikationsschema för det specifika ERP systemet. Om anpassningar utanför denna standard krävs eller efterfrågas så offereras detta separat. Utöver ERP så ingår flera olika system såsom Mailchimp, Rule och Zapier, i dessa integrationer så är det uppsättning enligt standard som ni kan se på Vendres specifikationsschema för diverse system som inkluderas. Dessutom ingår flera möjliga integrationsvägar, om det efterfrågas att Vendre ska anpassa eller integrera dessa mot externa system så offereras detta separat, men aktivering av möjligheterna samt månadskostnad för dem ingår alltid utan extra kostnad.

Specifikationschema

Integration Hub Basic - 0 SEK
      Vi kommer att aktivera samtliga rättigheter och funktioner som ingår i denna modul. Där kommer vi även utbilda er i hur ni använder dessa.

Integration Hub Standard - 14.995 SEK
      Vi integrerar till ett av de standard ERP som inkluderas i denna modul och aktiverar övriga funktioner. För information om vilka ERP som ni kan välja bland se här.

Integration Hub Premium - 69.995 SEK
      Vi integrerar till ett av de premium ERP som inkluderas i denna modul och aktiverar övriga funktioner. I denna modul kan vi förutom standardiserade ERP genom API även integrera via Vendre Integration Enginge som går via filer. För information om vilka ERP som ni kan välja bland se här.

Integration Hub Enterprise - 99.995 SEK
      Vi integrerar till ett av de enterprise ERP som inkluderas i denna modul och aktiverar övriga funktioner. För information om vilka ERP som ni kan välja bland se här. Inför dessa integrationer så görs även en Blue-Print (förstudie) inkluderat i priset. Om vi under denna ser att ert behov är utanför standard för integrationen så kan priset komma att uppdateras. Via denna modul får ni även tillgång till Vendre Pull-API och denna kommer att aktiveras och ni utbildas inom, för att integrera funktionen krävs en konsult som gör en unik integration men utan extra månadskostnad.

• Project Management

Den projektledning som ingår i ert onboarding paket

Project Management är den löpande projektledning som sker under projektet. Det är alla möten, all kommunikation med er, internt och eventuella externa personer samt även övrig administration av er projektledare som går utanför ert Onboarding Paket som ni kan behöva hjälp med. Om projektet går över de inkluderade timmarna debiteras överstigande belopp löpande.

Specifikationsschema

Project Management Small - 9995 SEK
      Inkluderar 8 timmars kontinuerlig projektledning. Detta räcker estimerat till cirka ett 4 veckors projekt med veckomöten och kontinuerlig kommunikation.

Project Management Medium - 19.995 SEK
      Inkluderar 16 timmars kontinuerlig projektledning. Detta räcker estimerat till cirka ett 8 veckors projekt med veckomöten kontinuerlig kommunikation.

Project Management Large - Offert
      Rekommenderas för de största projekten där tiden för projektledning estimeras utefter ert behov. Utgångspunkten är att projektledningen tar 20 timmar + 20% av övriga löpande timmar för design och unik utveckling. Detta diskuteras dock mellan er, projektledare och ansvarig säljare.

• Education

De utbildningspaket som Vendre har för att ni ska lära er systemet på bästa sätt

Education inkluderas alltid i er onboarding för att ge er full förståelse i systemet och hur ni ska arbeta i det. Beroende på vilka moduler som ni ska använda.

Specifikationsschema

Education Small - 1995 SEK
      Inkluderar en grundutbildning i systemet inklusive unika förberedelser för er och dokumentation och material efter utbildningen utifrån ert behov.

Education Medium - 3995 SEK
      Inkluderar två separata utbildningar i systemet, en grundutbildning samt en avancerad utbildning utefter ert behov av mer kunskap om specifika delar. Dessutom förberedelser som är unika för er och er butik, samt efterföljande dokumentation och material utefter ert behov.

Education Large - 5995 SEK
      Inkluderar tre separata utbildningar där ni kan välja bland olika områden att för fördjupa er förståelse i. Självklart med unika förberedelser utefter ert det ni söker i både material och er butik, samt efterföljande dokumentation.

Oavsett vilket utbildningspaket ni väljer får ni tillgång till Vendres omfattande kunskapsbank här på support.vendre.io!

• Design

De val ni har för design utav er butik i Vendre

Design av er butik ser vi väldigt viktigt på. Vi arbetar ständigt med att uppdatera vår standard och utveckla vår egen kompetens i hur vi tillsammans kan bygga de bästa butikerna. För såväl utseende och branding, som för konvertering. Alltid med fast pris inom de inkluderade timmarna.

Läs mer om skillnaderna mellan Vendres olika designpaket här.

Specifikationsschema

Design Get Going - 4995 SEK
      Design helt utan kod. Inkluderar implementation av er grafiska profil, designmöte för val av design samt att er Onboarding Specialist implementerar de val som ni gör. Samt eventuell revidering.  För dig som vill komma igång till en låg kostnad och inte har några specifika krav på design utan vill ha Vendres standard.

Design Get Going+ - 9995 SEK
      Inkluderar samma delar som Get Going, men även 4 timmar mindre justeringar i kod utav Vendres front-end utvecklare och att hela er design är i sammanbete med Vendres UX-designer. Då ni inte vill ha Customize Design rekommenderas detta paket före Get Going. Detta ger er en frihet att anpassa mindre marginaler och liknade med kod, vilket Get Going inte ger er möjlighet till.

Design Customize - 29.995 SEK
      Vårt vanligaste paket och rekommenderas i samtliga fall. Ger er butik ett unikt utseende och en fantastisk känsla i de viktigaste delarna. Viktigt är att ingen funktionalitet ingår i detta paket utan endast vanlig design, för eventuell funktionalitet se "Be Unique" som tillägg. I Design Customize så arbetar du med en UX-designer för att skapa en unik känsla kring er butik. Ni får då en unik design av er header, footer och topbar som sedan kodas in med Vendres Front-end team. Med detta grundpaket inom Customize kan du även lägga till fler vyer som ni kanske är intresserade av att ge det lilla extra. Se mer om möjligheterna här.

Designtillägg

Design Customize (Menu)

Unik design av er meny och drop-down. Både unik meny i desktop och meny.

Design Customize (Content)
      Ger er 3 unika block som ni kan använda som övriga block i samtliga drag & drop sidor i er butik.

Design Customize (Category Listning)
      Designar er kategorisida helt, även hur filter och produktboxar ser ut. Inkluderar ingen unik funktion för filter eller produktboxarna dock, för detta se "Be Unique".

Design Customize (Product Page)
      Unik design av er produktsida inom samtliga delar såsom vid köpknapp och information, tabbar och bilder.

Design Customize (Cart & Checkout)
      Unik design av hur er varukorg och kassa ser. Inkluderar ej implementation eller integrationer.

Design Be Unique
      För er som vill ha unika funktioner i er storefront har vi "Be Unique". Då ni vill ha en unik funktion i er storefront så rekommenderar vi att ni även har Design Customize för samma vy. Unik utveckling enligt Be Unique estimeras som standard och sker sedan löpande.

Övriga Frågor

• Fast pris vs löpande kostnad

Vad händer om vi går över våra timmarna i onboardingen?

Vendre är ett produktbolag som fokuserar på att bygga den bästa möjliga e-handelsplattformen för våra kunder. Det är därför våra månadskostnader som är det våra intäkter ska komma från. Engångskostnader är endast för att täcka våra interna kostnader och tid. På grund av detta fokuserar vi på att erbjuda fasta priser i våra paket där vi tydligt specar vad som ingår, så ni alltid vet exakt vad ni kommer att betala.

Endast i dessa fall har vi löpande kostnad
      Då ni är intresserade av något unikt kan vi göra estimat på antal timmar som inkluderas, och överstigande kan då debiteras löpande i samråd med er. Projektledningen under er onboarding är till ett fast pris kring de antal timmarna som överenskommits, vill ni ha mer hjälp så kan ni välja att utvidga detta med löpande timmar.