Språksträngar

Så här fungerar global försäljning i olika språk

När används språksträngar?

Man kan generellt säga att språksträngar används för kortare texter som används runt om i butiken. Det kan vara köpknapparnas text Lägg i varukorgen eller när man går till kassan och det i fälten står förnamn, efternamn, adress. Det är ofta många språksträngar i butiken om det är många funktioner.

För att ändra en språksträng så går du till din administration Inställningar > Språk > [välj aktuellt språk] > Ändra texter. I det sista fältet högst upp till höger där det står Sök på text i butiken så kan du skriva in texten du önskar ändra och söka. Ändra texten och spara om.

Hittar du inte texten du letar efter? Sök på en del av texten och se om du hittar. Annars kontakta supporten.

Har du inte flera språk i butiken kan det vara så att det inte finns som språksträngar. Då måste det anpassas av en programmerare. Det görs också via supporten.