• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Innehåll

Anpassa, hantera och bygg dina sidor precis så som du vill.

Skapa din vision

Med Vendre kan du skapa din vision - snabbt. Genom att dra och släppa element i webbutiken så kan du skapa den känsla du vill med några få knapptryck och musdragningar. Låt oss visa dig hur.

Drag & släpp

I din butik finns en kraftfull funktion som gör det möjligt för dig att dra och släppa innehåll med hjälp av färdiga block som automatiskt blir snygga i såväl dator, suftplatta som mobil. Varje block kan anpassas efter dina önskemål men systemet anpassar det själv, helt automatiskt efter dina fonter, textstorlekar och färger, utan att du behöver göra något.

När du drar och släpper block i butiken visas en grön spara-knapp längst ner när du gjort ändringar. Så fort du klickar på den så publiceras informationen för dina kunder. Enkelt? Vi hoppas du tycker det!

Läs mer om möjligheterna under sektionen nedan som tar upp mer om drag och släpp