• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Momsvisning (Avancerat)

Här kan ni få en djupare förståelse för hur logiken bakom momsvisningen fungerar

Hur bestäms momsvisningen i butiken?

Nedan visas hur momsvisningen sätts i butiken, dvs exklusive eller inklusive moms.

• [*] Skickas momsvisningen in via URL-parameter (dvs ?vat_disp=1)? Detta sker oftast genom momsväljare på hemsidan.
      • [Ja] Momsvisningen sätts utifrån URL-parametern och sparas som begärd momsvisning i sessionen
      • [*Nej] Finns det en begärd momsvisning sparad i sessionen sedan tidigare?
        • [Ja] Momsvisningen sätts till sessionens tidigare begärda momsvisning
        • [*Nej] Finns det en inloggad kund?
          • [Ja] Momsvisningen sätts utifrån vad som är sparat på kunden
          • [*Nej] Finns kundtyp (kakan  customer_type) sparat i webbläsaren sedan tidigare?
            • [Ja] Momsvisningen sätts utifrån vald kundtyp (kundtyp 0 innebär inklusive moms och tvärtom)
            • [Nej] Momsvisningen sätts utifrån inställningen Visa priser inklusive moms i Admin
    Skapa flödesschema