• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Leveranstid

52020000

Ett fält för fritext där du kan ange hur lång leveranstid en produkt har. Fältet ligger på varje produkt och går på så sätt att styras unikt.

Fältet för leveranstid

På produktkortet under fliken Extra information finner du fältet leveranstid. Fältet tar fritext och har ingen maxbegränsning på antal tecken. Försök dock att hålla texten kort så att det inte tar för mycket plats på produktsidan i butiken.

Så kan fältet uppdateras

Text kan läggas in i fältet på 3 olika sätt: Texten kan skrivas in manuellt på produktkortet, texten kan läggas in via excel importen och har där fältnamn delivery_time. Det finns också möjlighet att lägga in informationen via Vendres API.

Kom ihåg! Du kan behöva tömma cachen för att ändringen ska synas i butiken.

Så visas informationen för kunden i butiken

Texten som läggs in i fältet visas för kunden på samma sätt som den läggs in. Undantag finns om anpassning har gjort front end men detta är då unik utveckling.

Som standard skrivs texten i fältet alltid ut efter en ikon av en lastbil, ikon och text läggs under information om lagerstatus på produktsidan. Finns det ingen information i fältet kommer inte heller ikonen att visas.

Skärmdump

Så kommer du igång

Fältet hittar du under extra information och är tillgängligt för alla Vendres kunder.

Hur lägger jag in funktionen i min butik hos Vendre?

Om informationen inte visas i butiken behöver en utvecklare lägga in detta i din storefront. Hör av dig till ps@vendre.se så hjälper vi dig!