• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Drag & Släp: Kopiera block

Artikelnummer: 50220000

Kopiera block

I din butik har du möjlighet att kopiera dina färdiga block. Ett snabbt och effektivt sätt att arbeta med flera block, där du önskar samma inställningar som ett tidigare skapat block.

Så kopierar du ett block i din butik

Logga in i din butik och välj ett block som du önskar kopiera. Tryck sedan på Spara blocket, symbolen längst till vänster bland ikonerna uppe till höger i ditt valda block (se bild). Därefter väljer du ett nytt namn för ditt kopierade block och tryck OK

Därefter finner du dina kopierade block under Innehåll och Dina sparade block.

Du kan även snabbkopiera ett block genom att klicka på symbolen i mitten (se bild) så kommer ett likadant block dyka upp på startsidan under det block du har kopierat.

Om du är intresserad av denna funktionalitet kan du kontakt Professional Services via på ps@vendre.se