• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

SEO Optimerad - Optimeringar i Vendres system

50170000

Detta är en SEO-optimerad plattform

Din butik kommer förinstallerad med funktionalitet som hjälper sökmotorerna att förstå och indexera dina sidor. Här har vi samlat de funktioner vi menar gör oss marknadsledande som e-handelsleverantör

Administration / Backend

• Möjlighet att reglera 301 / 302 Redirects direkt i vår Administration eller med hjälp av excel
    • Unika meta-beskrivningar och titlar på alla publika entiteter i systemet
    • Inställning för styrning av canonicals på variantartiklar
    • Tydliga sitemaps indelade efter entitet, som är enkla att spindla!
    • Minimerade redirectkedjor via våra servrar
    • Komprimerade bilder (WebP)
    • Stöd för samtliga av Google rekommenderade uppsättningar av internationell e-handel
    • Möjlighet att dölja sidor från sitemap
    • Styrning av robots.txt
    • URL-struktur anpassade för produkter med fler än en kategori
    • Tillgängliga SEO-fält i integrationer och filimporter och API

Storefront / Frontend

• Möjlighet att styra innehåll i menyer
    • Strukturerad data som skickas till Google för informations- och produktsidor
    • Responsiva sidor
    • Användarvänlig design
    • Hreflang för flerspråkiga sidor med vårt marknadsstöd
    • Ersättningsartiklar för utgående produkter
    • Enkel contenthantering med innehållsblock
    • Möjlighet att bygga content med innehållsblock på kategorisidor

SEO - Ett arbete med processer och rutiner

Att arbeta med SEO är ett långsiktigt arbete som ofta handlar om processer och rutiner för att berika systemet på information. I majoriteten av alla fall kan vi med hjälp av inställningar i Administrationen och befintliga funktioner hjälpa dig att ranka högt bland sökmotorerna.

Ibland uppstår behovet av att anpassa Vendres standardfunktionalitet till att fungera med just dina processer och rutiner. Detta kan handla om automatisera meta-titlar eller att flytta över information direkt från affärssystemet.

Om du behöver rådgivning eller vill anpassa funktionaliteten från Vendre är vår rekommendation att vi tillsammans med er SEO-byrå tar ett möte. Du kan då kontakta oss på ps@vendre.se för att boka detta.