• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Fraktsätt: Fast fraktkostnad

Artikelnummer: 52140000

Fast fraktkostnad

Fasta fraktkostnader är specifika fraktbelopp som du debiterar en kund baserat på deras order. Om du till exempel vill debitera 150 kr för frakt varje gång en kund lägger en order ställer du in en fast fraktkostnad på 150 kr.
    Fördelen med fasta fraktkostnader är att du har kontroll över exakt vad en kund debiteras i kassan.

Så ställer du in fast fraktkostnad i din butik

Gå till Order och Fraktsätt, uppe i den högra gröna rutan väljer du Nytt fraktsätt special, Lägg till Fast fraktkostnad.  Under fliken Allmänt slår du på funktionen Möjliggör fast fraktkostnad.

I rutan för Fraktkostnad skriver du in det fasta beloppet du önskar (exklusive moms). Avsluta med att Spara. I kassan under fraktmetod finner du sedan den fasta kostnaden som du angett (inklusive moms).