• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Skapa julkänsla med en julkalender på din sida!

Genom att använda Vendres funktion tidsinställda block kan du skapa upp en julkalender på din sida. Nedan ges lite inspiration och förslag på hur du kan göra detta. Tack vare denna funktion kan du välja när ett block ska synas och inte synas. Det innebär att du exempelvis i förväg kan skapa kampanjer.

Inspiration

Det finns många olika sätt att skapa en julkalender.
    Många E-shops använder sig av konceptet julkalender under december månad. Dock lägger många av dem upp samtliga erbjudanden i förväg. Fördelen med Vendres tidsinställda block är att du enkelt kan dag för dag lägga upp dina erbjudanden eller liknande.

Ett enkelt upplägg är att antingen skapa upp 24 eller 4 olika block på din sida och tidsinställa dem.

Detta går självklart hand i hand om ni har andra julerbjudanden exempelvis när ni skickar ut nyhetsbrev eller sms till kunder.

Vidare är det enkelt för er att skapa upp erbjudanden exempelvis, Specialpriser, Rabattkoder eller Produktkampanjer och sedan lägga in informationen i blocket alternativt länka till erbjudandet.

Exempel

Nedan har vi ett exempel hur det praktiskt kan se ut i din E-handel efter du förberett med tidsinställda block. Exemplet blandar med olika strukturer på kalenderinläggen. Rekommenderat är att lägga en kalenderinläggen enhetligt.

Exempel till vänster är hur det kan se ut live och högra visar i konfigurationsläge och olika uppsättningar.

Om du inte redan har tidsinställda block kan du kontakt Professional Services här ps@vendre.se så hjälper de er att koppla på funktionen. Du kan även läsa mer om tidsinställda block genom länken nedan.