• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Tidsinställda block

50230000

Schemalägg ditt innehåll och automatisera kampanjer i förväg!

Tidsinställda drag-och-släppblock ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt bestämma när ett block ska börja och sluta visas. Funktionen aktiverar och inaktiverar automatiskt block på de datum och tider du ställer in i blockets inställningar. Funktionen är perfekt för dig som vill kunna styra och planera kampanjer och innehåll i god tid.

Så fungerar tidsinställda block

Du öppnar redigeringsinställningarna för det aktuella blocket och väljer enkelt ett start- och slutdatum för visning.  Inställningarna kommer efter att Vendre installerat funktionen att finnas på samtliga block i din butik.

1
    2
    Skärmdump

Lägg till funktionen

Funktionen beställs genom kontakt med Professional services.