• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Produktrekommendera med Nosto

Nosto jobbar med produktrekommendationer och annonsering via Facebook och andra sociala kanaler.

Kan jag använda Nosto i min butik?

Absolut! Nosto går att installera hos Vendre och finns på ett flertal av Vendres kunder. Man kan välja olika delar av Nostos utbud och behöver inte implementera allt.

För att komma igång med Nosto så måste det installeras i din butik och sen behöver själva elementen som kommer från Nosto designas enligt hur din butik ser ut och visar upp ex. produkter.

Detta brukar ta mellan 8 - 10 h att genomföra. Önskar du beställa kan du göra detta via support@vendre.se