• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Översätt din ehandel snabbt och enkelt.

Artikelnummer:

Detta är Weglot

Weglot är en smart översättningstjänst som hjälper dig att snabbt kunna översätta din e-handel, utan att behöva betala dyra pengar för en översättare. Weglot hanterar översättningarna åt dig och tolkar texten som visas på siten där du även kan korrigera så att översättningarna stämmer ännu mer exakt under tiden det används.

Så fungerar Weglot med Vendre

För att Weglot ska fungera så behöver en implementation genomföras av Professional services hos Vendre. Det innebär i korthet att ett script läggs in från Weglot där vi ser över vilka funktioner som scriptet behöver ha för att fungera bäst med det paket du valt hos Weglot.

Komma igång

Om du är intresserad av att komma igång med Weglot kan du enkelt och smidigt kontakta dem via Vendres partner store.

När du valt ett paket hos Weglot är nästa steg att höra av sig till Vendre där vi går igenom vad för implementation som krävs för att paketet som du valt ska fungera med e-handeln.

• Bra att veta

Här kan du läsa mer om några punkter som kan vara bra att fundera på eller prata med oss innan du börjar använda Weglot
      Använder du bara språk idag i Vendre eller använder du vårt marknadsstöd?

Uppsättningen kan se annorlunda ut beroende på hur du använder översättningar idag i Vendre.

Hur gammal är din butik?

Teknik förändras, implementationen kan se annorlunda ut beroende på hur gammal din nuvarande mall som gäller för din butik är.

Ska URL:erna uppdateras?

I grundpaketen hos Weglot ingår det att URL:en skrivs om till en subdomän men det här är inget som påverkar er SEO. Om ni vill använda er vanliga domän med tillhörande URL:er så behöver ni ha Weglots Enterprisepaket.

Om du funderar på någon av dessa punkter och vill prata med en integrationspecialist på Vendre går det bra att höra av sig till Professional services.