• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Ändra i e-postmeddelanden

56070000

Kan jag själv ändra texten i e-postmallarna?

Det är möjligt att ändra på nästan alla texter i e-postmallarna från administrationen. Vart hittar jag då dessa texter?
    Det smidigaste sättet att ändra på en text är att först kopiera en bit av texten som ska ändras och sedan gå till:

Inställningar > Språk > [Välj ändra på det språk det gäller]

Här finns möjlighet att söka fram den språkvariabel vi letar efter. Eftersom vi har texten vi vill byta ut kopierad, använder vi fältet till höger där det står "sök på text i butiken".  När vi söker med texten så ska språkvariabeln dyka upp och ge möjlighet att göra ändringar i den.

Varför står det '%' i texten?
    Procenttecken representerar olika information/variabler, det kan handla om en adress eller ett ordernummer som är unikt vid varje tillfälle mallen används. Det är därför viktigt att inte plocka bort något procenttecken, eftersom då fel information hamnar på fel plats.