• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Kundhantering

Underlätta för dina säljare, sälj mer och skapa ännu nöjdare kunder

Hur du använder Vendre som ett kraftfullt CRM

Vendre är byggt för att vara användarvänligt och för att ni enkelt ska kunna sälja mer. Så är självklart fallet även för era säljare. Genom funktioner såsom att logga in som kund, hantera kunder, vara kundansvarig och se rapporter så kan ni med hjälp av Vendre utveckla er försäljning än mer med denna plattform. Se artiklar nedan för mer djupgående om hur specifika funktioner fungerar för att ni ska kunna hantera era kunder i Vendre.