• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Flera tillbehörskategorier

51020000

I vissa fall vill man ha egna kategorier för att relatera produkter. Detta kan exempelvis vara om man vill skilja på "Relaterade produkter", "Alternativa produkter" och "Tillbehör".

Befintliga associerade kategorier

För att ha olika typer av associerade produkter på din produktsida används olika associationskategorier. Dessa gör det möjligt att under olika kategorier koppla produkter som då kan visas på olika sätt och med olika styling på produktsidan. Som undersidor står de vanligaste associationskategorierna som brukar användas inom e-handel samt hur de fungerar.

Du kan skapa nya associationskategorier vid: För att lägga till flera varantgrupper genom att klicka på länken klicka här under fliken Associerade på produktkortet. Varje kategori får ett ID som används i din storefront för att visa produkterna som du har kopplat under respektive associationskategori.

Ny associerad kategori

Under /Admin/associated_product_types/ kan du skapa upp en ny associerad kategori. Klicka på Lägg Till och ange sedan namnet på alla tillgängliga språk och välj att spara. I listan kan du sedan se id-nummer och namn på den nya kategorin.
    Går du sedan tillbaka och redigerar en produkt kan du där under lägga till associerade produkter i den nya kategorin.