• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Pricerunner

33010000

80% av alla konsumenter undersöker priser och produkter på nätet innan de beslutar om vad eller hur de ska agera, så det gäller att göra sig synlig där konsumenten letar. PriceRunner samarbetar med över 1000 butiker med olika stora behov.

Listas gratis

PriceRunner listar även återförsäljare som inte är samarbetspartners. Dock får du fler fördelar av att vara listad som samarbetspartner. Men alla butiker och återförsäljare är välkomna - i våra vanliga kategorier listar vi återförsäljare som inte har ett samarbetsavtal.

Vad kostar det?

Exportfilen till Pricerunner ingår hos Vendre i ditt paket! Att listas på Pricerunner är också gratis om du inte vill ha en länk till din butik. Om du önskar en länk och logo i listningen så kostar det per varje klick som besökaren gör till din butik. Prata med Pricerunner om olika möjligheter för annonsering.
    Du bestämmer dina kostnader på PriceRunner själv. Alla återförsäljare kan sätta en månadsvis budget - vilket gör att du alltid har kontroll över dina utgifter. Du betalar per klick (CPC). Kontakta oss för att få ett mer konkret prisförslag.

Så kommer du igång

För att komma igång med att lista dina produkter på Pricerunner så går du till http://www.pricerunner.se/ och fyller i formuläret med dina uppgifter.
    Kom ihåg att ange:
    E-handelssystem = Vendre
    Länk till prisfil = https://[butiksdomän]/export/pricerunner.php

Vänta på Pricerunner.

Nu kan du luta dig tillbaka och invänta att Pricerunner ska återkomma till dig. Du kan antingen betala för att synas med logo och länk till din butik, eller listas gratis utan dessa val. Vi rekommenderar att du provat någon månad eller så som annonsör. Tänk då också på att försöka konkurrera lite med priset under de månaderna du utvärderar det.

Följ upp

Gå till Google Analytics och logga in och utvärdera dina resultat efter några dagar till en vecka efter
    Inloggningsuppgifterna till Google Analytics ska du ha på din epost du använder mest på ditt företag. Prova annars att begära ut ett nytt lösenord från Google

• Vad kostar det?

Exportfilen ingår

Exportfilen till Pricerunner ingår hos Vendre i ditt paket! Att listas på Pricerunner är också gratis om du inte vill ha en länk till din butik. Om du önskar en länk och logo i listningen så kostar det per varje klick som besökaren gör till din butik. Prata med Pricerunner om olika möjligheter för annonsering.