• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Profitmetrics

För mer information och implementation i din butik, kontakta supporten 📬

Installationsguide steg för steg

Innan du påbörjar detta måste tjänsten för Profitmetrics vara beställd av Vendre. Därefter ska du registrera dig hos Profitmetrics och få en API-nyckel.

1. Skaffa en API-nyckel från Profitmetrics.
    2. I din butiks Admin-sida går du in på Appar & integration > Webhooks
    3. Skapa en ny webhook av typen "Order" om den inte redan finns.
    4. Lägg till en ny order-webhook med följande värden:
      • DataFilter: "ProfitMetrics"
      • Metod: "GET"
      • URL: https://my.profitmetrics.io/l.php?v=3uh&pid=DINAPINYCKELHÄR
      • Skicka med data: Ja
    5. Vi rekommenderar att du kontaktar Profitmetrics för att hjälpa dig att installera frontend-scriptet. Produktfeeden för frontend-scriptet är: https://dinbutik.se/export/profitmetrics.php