• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Återställ block och informationssidor
    Versionshantering

Introduktion

Alla informationssidor som sparas i block hos Vendre lagras i våra databaser. En ny version sparas direkt du klickat på knappen "Spara & Publicera" i vårt redigeringsverktyg.

Med vårt innehållsverktyg kan du alltid återställa din information från en tidigare version.

Så funkar det

För att återställa dina sidor går du till Innehåll > Återställning av sidor i din butiksadministration.

Då kommer du att hamna på landningssidan för "Innehållsblock"
    1
    2
    Skärmdump
    I denna vy så listas samtliga sidor i din butik.

Ditt nästa steg är att klicka på den sida du önskar återställa.

Här ser du dina olika versioner, hur många block som sidan innehåller samt när den sist sparades.

Klicka på "Återställ" för att återställa den version du önskar återställa.