• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Drag-och-släpp Premium

För dig som vill skapa sidor med det där lilla extra

I verktyget har vi skapat och optimerat ett urval av block för att du enkelt ska kunna hantera ditt innehåll. När du utforskat vårt startpaket av drag-och-släpp kan viljan finnas att skapa mer på dina sidor. Vi har skapat ett flertal block som du enkelt kan köpa till och som installeras direkt i din butik. Finns viljan att skapa något helt unikt? Hör av dig till vår support och berätta vad du skulle vilja skapa med drag-och-släpp.

Texter

Fler alternativ för att presentera skriven text

Accordions  50241804

Precis som namnet antyder fungerar det här blocket som ett dragspel. Med accordions kan du skriva rubriker och underrubriker och sen dölja paragrafer och text genom pilar. Kunden kan sedan klicka på dina rubriker för att expandera blocket. Blocket lämpar sig extra bra för till exempel frågor och svar.

Bilder & video

Bilder som du lägger in via inställningar istället för formateringsverktyget. Och videor som du länkar direkt från källan

Herobild med parallaxeffekt  50221802

Skapa en dynamisk och levande känsla på dina sidor med detta parallax-block. Blocket kan läggas i fullbredd och styras i höjd. Perfekt som en riktigt snygg avdelare som ändå ger dina kunder inspiration för dina produkter.

Exempelfilm lånad från vår kund Eivy

Video i fullbredd

Blocket skapades unikt och har snabbt blivit populärt bland många av Vendres kunder. Blocket tillåter dig att fylla användarens skärm med inspirerande rörligt material oavsett enhet. Du kan nämligen tvinga fullbredd och fullhöjd eller ställa in hur många procent av skärmen som videon ska visas. Du kan även välja att filmen ska autospelas när användaren kommer in på sidan, om filmen ska loopas och om den ska spelas med eller utan ljud.

Formulär

Specifika fält i butiken som ger fler möjligheter

Snabborder

Blocket gör det möjligt för kunder att söka på en produkt via produktnamn eller artikelnummer, ange antal och lägga dessa direkt till varukorgen utan att besöka kategorier eller produktsidor. Perfekt för dina kunder som ska lägga in större order från formulär eller exceldokument.

Navigation mellan sidor

Nyheter eller kommande event?

Skärmdump

Aktiviteter/presentation av nyheter eller event

50211705

På samma sätt som startpaketblockets meny med sidor kan du här välja en huvudsida som källa och blocket presenterar då alla sidor under huvudsidan. Bilden för sidan samt ett datum som kan läggas in via extrafält eller datuminställningar så att sidans namn och övrig information skrivs ut i blocket.

Länken till höger, "Läs mer", länkar sedan till den aktuella sidan där du kan lägga in mer information om aktiviteten eller eventet. Här är ett bra tips att lägga in en beskrivning och en karta till platsen för ditt event.

Varumärken

Presentera enkelt för kunderna vilka varumärken ni säljer

Skärmdump

Varumärkesblocket

Blocket skriver ut alla de varumärken du har aktiva i butiken. Du kan välja hur du vill att detta ska skrivas ut genom att t.ex. bara visa loggor, visa både miljöbild och logotyp samt om du har lagt in beskrivningar till varumärket. Vill du visa logga och miljöbild lägger du in två bilder för varje varumärke där den första alltid är logotypen.

Bilder och loggor länkar sedan kunden direkt till en listning med produkter för varumärket som fungerar och ser ut på samma sätt som kategorisidor.

Obs! Det här blocket ingår för dig med Vendre B2C- eller B2B-paket.

Övriga block

IFrame

Blocket för IFrame gör det möjligt för dig att presentera vilken webbsida du önskar på en av dina sidor. Ange bara adressen till sajten och klicka på förhandsgranska. Du kan också för blocket välja höjd så det blir en rullist, som i exemplet ovan. Detta ger dig möjlighet att t.ex. lägga in extra registreringsformulär till t.ex. en kundklubb.

Skärmdump

Medarbetare 50251806

Blocket för medarbetare ger dig möjlighet att lägga till namn och kontaktuppgifter till de som jobbar hos er. Bilden på medarbetaren läggs in via inställningar genom pennan och du kan välja om bilden i rutan ska göras rund samt om texten ska visas till höger som i exemplet ovan eller under bilden. Texten redigerar du sen som vanligt med formateringsverktyget. Det går även att styra bakgrundsfärg på blocket, färg på rutorna eller korten för varje medarbetare samt textfärgen.

Källkodsblocket

Tillåter dig att lägga in externa script som du vill ska visas på din butik. Blocket läggs in i din butik om du valt att använda snapwidget för Instagram och kan även användas om du vill visa script från andra externa parter.