• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Fler Drag-och-släpp-block

Utöka dina design- och presentationsmöjligheter med ytterligare drag-och-släpp-block

Vendre har genom åren skapat ett flertal block som går att lägga till i en befintlig butik. Den enda kostnaden för blocken på den här sidan är en engångskostnad för implementationen och blocken finns därefter tillgängliga i din butik så länge du är kund till Vendre.

Informera och presentera

Intressanta punkter

Tydliggör produkter som går att sälja i ett större sammanhang. Varje punkt sätts med ett klick ut där du vill ha den och du väljer själv färg med RGB-kod. Punkten kan visa information om en produkt och du kan till och med länka direkt till produkten.