• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Återbeställning av senaste order

54081903

Beskrivning av funktionen

Om du har inloggning påslaget i din butik och många av dina kunder köper samma sak igen så kan denna funktion vara något som förenklar för dina kunder. När kunden tittar på en tidigare order så visas antalet produkter de köpte med antalsrutor istället för bara som text. På sidan kan man då redigera antalet och klicka på "Köp igen". Produkterna läggs då i varukorgen och det går på så sätt snabbare för kunden att handla samma produkter igen.

Denna funktion kan köpas till i Vendres paket och beställs separat. Kontakta ps@vendre.se för mer info.

1
    2
    3
    Skärmdump

Funktionsdokumentation

Det finns många funktioner i ett e-handelssystem och vissa kräver att man antingen besöker produkten på produktsidan eller i vissa fall att man ser produkten i listningen bland andra produkter. Ex. en kategorisida där listningen har mycket information. Återbeställning av senaste ordern fungerar på följande sätt:

• Återbeställning kan göras av nästan produkttyper
      • Ex. Varianter, presentkort & produktbyggare
      • Inga ändringar i dessa går att göra
      • Attributprodukter måste besöka produktsidan igen för att välja de val som gjorts (ex. storlek på presentkort)
    • Om en produkt inte längre går att beställa så visas ingen inskrivningsruta framför den produkten
    • Om inställningen för att inte tillåta köp av produkter som inte finns i lager är påslagen så kan man max lägga in antalet av produkten som finns i lager i varukorgen
      • Om en specifik produkt har en annan inställning (som kan ställas in på produktkortet) så måste kunden gå till produktens produktsida eftersom den informationen inte finns tillgänglig på orderhistorikssidan.