• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Mitt konto

54010000

Mitt konto

Kunna logga in och följa sina köp och ändra uppgifter

I Vendres paket Core så ingår det att din kund kan logga in på sitt eget konto. De kan där ändra sina uppgifter, se sina mest köpta produkter och såklart sin orderhistorik.

Kontoinformation

Fliken kontoinformation ger kunden en snabb överblick av sina ordrar.

Ändra kontoinformation

Här kan kunden själv administrera sina uppgifter och adress.  Vid behov finns även möjlighet att uppdatera till ett nytt lösenord.

Mina order

Under mina order hittar kunden sin orderhistorik. Här finns en överblick på tidigare lagda ordrar. Genom att klicka sig in på en order framkommer också vilka produkter som ingick, pris, fraktsätt, leveransadress, fakturaadress och betalningsmetoden som användes.

Adresser

Fliken adresser ger en överblick av kundens leveransadresser och möjlighet att utöka med flera.