• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Orderhistorik i admin och på mitt konto

54030000

Orderhistorik under mitt konto

Under mitt konto och fliken mina order hittar kunden sin orderhistorik. Här finns en överblick på tidigare lagda ordrar. Genom att klicka sig in på en order framkommer också vilka produkter som ingick, pris, fraktsätt, leveransadress, fakturaadress och betalningsmetoden som användes.

Skärmdump
    Skärmdump

Orderhistorik i admin

På produktkortet finns fliken kundens order. Här listas kundens alla ordrar tillsammans med aktuell status. Ett klick på en order tar dig till orderkortet.