• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Fraktsätt: Fast fraktkostnad

52140000

Inställning: Fast kostnad

I Admin under Order > Fraktsätt kan du under fliken Allmänt ställa in kostnad för fraktsätt. Fast fraktkostnad är en av dessa inställningar.  När du väljer denna inställning kan du i fältet under skriva in den fasta kostnaden. Denna räknas ex. moms.

Obs! Fraktkostnaden räknas exklusive moms. Vid fast fraktkostnad på 100 kr tillkommer 25% moms och fraktsättets kostnad blir då 125 kr i kassan.

Olika momssatser, men samma fraktkostnad

Om du i din butik har uppsatt olika momssatser för olika länder eller kundgrupper men vill ha samma fasta kostnad går det att ställa in.

Skapa flera fraktsätt och ställ in i vilka kontexter fraktsättet ska gälla, antingen under Kundgrupper eller Landsbegränsningar. För att det ska stämma måste du räkna ut summan per fraktsätt så de överensstämmer med varandra. Därefter för du manuellt in den fasta kostnaden per fraktsätt.

Fast Fraktkostnad